viernes, 1 de junio de 2007

mmm no m'entero amb això del blog! :-SS

Aviam....
Plis.. .ajuda... S.O.S.!!!!!!!!!!

1r. Ho poso aki i no escric un mail concret algú pk no sé q ha passat però ha desaparegut la llibreta d'adreces del gmail.
2n. Pk sempre surt la mateixa entrada en 1r terme per molt que posi entrades noves?
3r. Com es fa per posar un rellotget i posar un contador? :-PPP
4rt. Moltíssimes gràcies per apropar-vos ak racó! :-)

6 comentarios:

el yeti dijo...

Hola gent!!
aveure per posar un rellotge, has d´entrar en alguna pagina d´accesoris per blogs, copiar el format en htlm, i dintre de la plantilla del teu blog, afegirlo en añadir elemento.... i triar elemento htlm, crec que aixo anava aixi, i si no em deixes misatge e el meu blog, i t´ho mirare més en concret.....
Salut!!

jb500.blogspot.com dijo...

holaaa
entra al meu blog i veuras que tinc rellotge i calendari, a sota hi ha un link que t'enviara a la web on hi han els models, tria'n un i copia el codi que et donaran, llavors entres a personalitzacio i inclous el codi a les caselles.... en fi, suposo que t'has fet un taco, ja et pasare un email mes ben explicat.

v'sss

Anónimo dijo...

Second: Sembla com si haguessis posat la entrada ABC en Via larga en el futur. La data es avui (primer de Juny), pero la hora encara no ha arrivat. Pot ser que hi hagi un problem amb la franja horaria. Es la primera vegada que te pasa?
Ja saps, Hablar sin saber XDDD

Lai dijo...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES, JB, EL YETI I QUINTIN!! :-))) ya taaaaa!! :-))) tinc calendari i rellotge!! ueee!!
i sobre l'entrada q es repeteix tota l'estona en 1r lloc, Quintin, el q he fet es esborrar-la! :-SS quan posi més entrades aviam que passa... :-)) ahh i no m'havia passat mai! per cert... flipo am el teu català! :-O ets un crack!enhorabona!

Llorenç dijo...

Je je je!!!
A part de tots aquests comentaris.... et podries currar alguna foto al blog!!!!!!! deu meu!!!

que hi ha molta lletra!!!
que jo soc dels que llegeix els "tebeos" sols mirant els dibuixos! jo que se... alguna ressnya, alguna foto de culs o cascos escalant...es que sino queda una mica trist!!!!!

Lai dijo...

:-))) siiiii, ja ho sé q estaria b alguna foto... :-DD xo es que això ho faig des de la feina... i per ara encara no tinc internet a casa... així que les fotos... kuan pugui ja en posaré... :-)))