viernes, 12 de febrero de 2010

Songoku-Krilin

Songoku-Krilin, 6b, 75m, Esperó Remacha, Sant Llorenç de Montgai.

Via de tall esportiu, està tota equipada amb parabolts. És pot rapelar amb corda de 70m. Només cal portar cintes. Aprox. 0. La ressenya la podeu trobar aquí.És la via de més a l’esquerra, i comences on està la llosa. Xapades les primeres assegurances, la via es bifurca cap a la dreta, cap a la via normal, xo per fer la Songoku-Krilin hem de seguir la línia de l’esquerra. Aquest és l’únic moment on es pot tenir dubte. El 1r llarg és un V/+, preciós, llarg i continuo, amb les assegurances una mica amb alegria.

Inici de la via.El 2n llarg, 6b, comença dur. Les dificultats estan en els tres primers seguros, de fet, cal anar amb compte al xapar la 1a, pk hi ha un pas de nyapes bastant difícil i si caus tens factor 2. Vam veure una mica de crosta de diferent color com si s’hagués petat algun canto, podria ser, ho vam trobar difícil. Després segueix, tècnic en placa i a la meitat ja afluixa tot i que supera un sostret.

A la meitat del 2n llarg.El tercer llarg, 6b, és completament diferent a l’anterior. La roca canvia de color i es torna vermellosa i es passa de la placa tècnica al desplom amb canto. Cal superar dos sostres, el darrer té un pas llarg, d’una invertida a un canto amb esquerra al què jo no vaig arribar i això en mig d’un bon desplom.
Ens va sorprendre la via per la seva varietat i tipus de roca al darrer llarg, ens va agradar molt.

6 de febrer de 2010