lunes, 27 de abril de 2009

Kalymnos

Bones,
El cap de setmana passat vam tornar de Kalymnos. Vam estar nou dies seguits escalant, sense cap dia de descans, i també ens va donar temps de fer turisme per Atenes.

Vam escalar més de 70 vies, en 13 sectors diferents. Ens hem fet un tip d'agafar degotalls, asseure'ns en tufes, i és que em penso que deu ser del pocs llocs on en mig d'un sostre escalant un desplom arribes a una tufa i t'asseus. Això sí que és un descans!
Repòs a Les Amazones, 6c, Spartacus
Descansan a la Totenhansel, 6c+, Ghost KitchenA sobre de la tufa a la mateixa via :) Descans sense mans al sostre
En aquests 9 dies em pogut gaudir de molta roca i de molt sol, i a més, excepte en el darrer dia, tots els dies vam escalar el nostre màxim grau a vista. Si més no, ha estat un viatge del tot fanàtic i això que a nosaltres el que ens agrada és la via llarga. Kalymnos ens ha sorprès gratament, pel la qualitat i espectacularitat de les vies i sectors i per l'amabilitat de la seva gent. Ho hem passat collonut. Que bé vivim!
Així veia al Dani quan l'assegurava. Arhi, via Eros 7b+ (antic 7c) Aquesta foto és de la mateixa via (la Eros) en el mateix pas, descans abans del crux, xo feta des d'una mica de distància.
A la mateixa via, reposant abans del crux.No em vull enrollar amb informació pràctica sobre el viatge perquè ni ha molta a molts blogs. Així que us deixem unes fotos, una mica dolentes per cert i si algú necessita detalls, que m'ho digui.
En Fun de Chichunne, 8a, Grande Grotta
Momahiki Elia, 6a+, Grande Grotta Feliç després d'encadenar la famosa Trela (Grande Grotta)Grande Grotta. Via Priapos, 7cVia Sevasti, 7b, IannisAssegut a la via Ivi, 7b, Grande Grotta
Espectacular escalada la de Ghost Kitchen