jueves, 29 de mayo de 2008

Resina a Canillo

Bones,
Plou, així que hem aprofitat, ja que estavem a Andorra, per fer algunes vies a l'agulla-piràmide de Canillo. Ens vam decidir perquè està al costat de la carretera, deixes el cotxe allà mateix i si es posa a ploure pots recollir ràpid. Bé, tampoc no hi havia molt on escollir, ja que durant el dia van haver pluges intermitents fins que ja no va parar.
Hi ha unes 37 vies, algunes d'un llarg i altres de més, però si es va amb corda de 80 pots fer les vies d'una tirada.
Sobre els graus, doncs de tot una mica. Hi ha una part desplomada, una altra que tomba, hi ha vies de diedre, altres van per l'esperó, en resum, que hi ha de tot. A més, darrera de la piràmide hi ha un muret ideal per a nens. Les reunions són amb mosquetó, i els anclatges, doncs una cosa rara que no havia vist mai, encastada al ciment, com un espècie de cable gruixut d'acer.
Ens va donar temps a poca cosa, aviat es va posar a diluviar, però mira, per anar de passada ja va estar bé. Per cert, estava obert, o sigui gratis!. De fet però, no estem segurs que sigui gratuït, ja que l'any passat, passant per allà vam voler fer unes vies però vam girar cua perquè vam veure molta gent i una taquilla.