lunes, 27 de abril de 2009

Kalymnos

Bones,
El cap de setmana passat vam tornar de Kalymnos. Vam estar nou dies seguits escalant, sense cap dia de descans, i també ens va donar temps de fer turisme per Atenes.

Vam escalar més de 70 vies, en 13 sectors diferents. Ens hem fet un tip d'agafar degotalls, asseure'ns en tufes, i és que em penso que deu ser del pocs llocs on en mig d'un sostre escalant un desplom arribes a una tufa i t'asseus. Això sí que és un descans!
Repòs a Les Amazones, 6c, Spartacus
Descansan a la Totenhansel, 6c+, Ghost KitchenA sobre de la tufa a la mateixa via :) Descans sense mans al sostre
En aquests 9 dies em pogut gaudir de molta roca i de molt sol, i a més, excepte en el darrer dia, tots els dies vam escalar el nostre màxim grau a vista. Si més no, ha estat un viatge del tot fanàtic i això que a nosaltres el que ens agrada és la via llarga. Kalymnos ens ha sorprès gratament, pel la qualitat i espectacularitat de les vies i sectors i per l'amabilitat de la seva gent. Ho hem passat collonut. Que bé vivim!
Així veia al Dani quan l'assegurava. Arhi, via Eros 7b+ (antic 7c) Aquesta foto és de la mateixa via (la Eros) en el mateix pas, descans abans del crux, xo feta des d'una mica de distància.
A la mateixa via, reposant abans del crux.No em vull enrollar amb informació pràctica sobre el viatge perquè ni ha molta a molts blogs. Així que us deixem unes fotos, una mica dolentes per cert i si algú necessita detalls, que m'ho digui.
En Fun de Chichunne, 8a, Grande Grotta
Momahiki Elia, 6a+, Grande Grotta Feliç després d'encadenar la famosa Trela (Grande Grotta)Grande Grotta. Via Priapos, 7cVia Sevasti, 7b, IannisAssegut a la via Ivi, 7b, Grande Grotta
Espectacular escalada la de Ghost Kitchen

7 comentarios:

Pietro dijo...

Eiii, ja veig que us va anar tot perfecte,...ejque us vaig informar bé eee, jejeje ;)
Res de fotos dolentes, són molt bones i ens posen a tots les dents llargues!

Marieta dijo...

ho he de dir:QUINA ENVEJA

Lai dijo...

eis!! sí sí molt bona info!gràcies!! :-) et volia escriure i t'escriuré, xo és q la setmana passada he vingut amb ritme kalymero! uff és q hem desconnectat molt i m'ho he passat tant bé, q la set passada estava una mica xof, ara ja està, ja he agafat el ritme. :)
Marieta.. :S jaaaaa... x akí va fer dolent em van dir. Vam tenir sort, pk gent q va marxar la setmana d'abans a Kalymnos o a altres destins d'Europa va veure ploure alguns dies, això va com va.
A tu q t'agraden les tufes, allà disfrutaries, això sí, no hi ha gaire vuitens.

TRanki dijo...

Qui necessita vuitens amb aquella "arquitectura" barroca!!!!! Fijo que el plaer d'escalar-hi és bruuuuutal...

A veuer si us doneu compte que esteu forts com el VINAGRE!!! Mira..no sé perquè però em sembla que ja tinc un 7b+ per tu...i el 8a del Dani hahahah!

A vuere si fem mésAFTERNOON SESSIONS iq ue no siguin PATAGÒNIQUES!!! ( quina rasca a la Soleia no?).

Mus veiem al p`lafó, amb el crono i tal...;P

Lai dijo...

Oriiii!!! :))) tiu, sí el Jaumet m'ha decotat el meu 1r 7a, i tu parles de 7b+???¿¿ jejeje q optimiste q ets! de totes maneres he mirat la guia i a la Trela li posa 7a, tot i q potser sí q té raó el Jaumet, vosaltres sí sabeu el que és un 7è i no pas jo, segurament és menys, xo a mi em va costar un güevu! :))
Diumenge a Gelida em va sortir un 6c+ (o això diu la guia), un q està a l'esquerra d'un 7b, q x cert va encadenar el Dani. I et vaig fer cas i vaig provar un 7a de xapes negres q està 2 vies a l'esquerra del 6c+ aquest q et dic q em va sortir. Em vaig caure en un pas q em vaig liar, xo bueno... piano piano...ja arribarà.
De totes maneres gràcies pels ànims, no saps quant ens motives! m'encanta el teu fanatisme!! :)) i al Dani li estàs encomanant l'optimisme i fanatisme. Mai no havia provat tant de grau com dissabte a la Soleia. :))

I sobre Kalymnos tens tota la raó, només pel lloc al·lucinat, les mega tufes i desploms, pel mejar collonut i les caletes, ja val la pena, s'encadeni més o menys.
Per cert, enceto avui les afternoon sessions, marxo a montserrat a trepar dsp de currar! iuujuuu!!

pd: aviam si divendres escalo la Murciana amb una mica de dignitat. :) ja t'explicaré.

Pau dijo...

Buff Kalymnos quins grans records, la Trela no la vaig poder provar pq estava xopa la part de baix .... snifff hauré de tornar-hi !!!!

Per cert genials les fotos, quins sectors vareu visitar ? quins et van agradar més ? vareu estar a sikati ?

Lai dijo...

Doncs la Trela s'ha de fer!! hauràs de tornar, sí!

Al Sikati no vam anar, pq quan volíem anar ja no hi havia res a rascar, pk estavem fosos, i a més van anar uns amics i vam estar 2h per trobar-ho. Ens ha quedat pendent.

Els sectors vam anar a: Grande Grotta, Odyssey, Iliada, Kalydna, Iannis, Ghost Kitchen, Arhi, Kastelli, Poets, Afternoon, Spartacus, Panorama, i un altre q ara no recordo el nom.

El q menys em va agradar crec q va ser Kastelli i Kalydna,tot i q a Kalydna recordo dues vies boníssimes, xo potser no em va agradar pk se'm van trencar cantos i vaig tenir un saque lleig. Odyssey pulidet. La resta, no et puc dir quin em va agradar més, pq tots em van encantar, cadascún en el seu estil i grau. Si hagúes d'escollir potser em quedaria amb Ghost Kitchen i Iliada, clar q Grande Grotta i Panorama són al·lucinant, = q Spartacus. No sé, vam anar a sectors boníssimes amb vies q tampoc no em puc decidir x cap en concret, totes eren bones!!! :)))