viernes, 14 de diciembre de 2007

Om mani padme hum, Agulla de l'arbret

Om mani padme hum, 100m, V, Agulla de l'arbret, Agulles, Montserrat


Bones,

Feia moooltt q no escalava, i aixxx kines ganes tenia de posar-me els gats. Per començar, la Laia i jo vam escollir aquesta via, per diversos motius: que està mega xapada amb químics!! :-O, pk no passa de V, pk és curteta i li dona el sol (S) i sobretot pk està a Agulles i la Laia no ho coneixia i a mi em té el cor robat!!.

Per arribar a l'agulla nosaltres crec que vam donar un munt de volta. Vam anar fins el refu Vicenç Barbé, i després vam agafar la canal ampla, vam anar pujant direcció nord fins que vam trobar les marques vermelles q ens van desviar a l'esquerra fins a peu de via.

En resum, akí teniu la ressenya http://www.kpujo.com/catala/resenyes/agulles/arbret/arbret.htm# http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=132 Al kpujo li posa V+ al 2n llarg, en tot cas és un V+ breu i descafeinat.

Material: 10 cintes, pel 1r llarg q és de 50m. El segon llarg, de la coveta on hi ha la reu (2 parabolts amb argolla), va cap a la dreta. A partir d'aquí, jo crec q directament és pot arribar a l'arbret, però bé, fent cas a la ressenya que portavem i gaudint d'un dia esplèndit, vam montar reunió a un espit, una sabina i l'espàrrec d'un parabolt. Després, només quedava el llarg (curtíssim) de III que dur a l'arbret q dóna nom a l'Agulla.

Per baixar, un ràpel si es va amb corda de 60m per la cara est. També hi ha la possibilitat de fer 2 ràpels.3 comentarios:

flx dijo...

Eii, quant de temps!
Espero que esteu bé parella, a veure quan coincidim.

salu2
flx

Laia dijo...

És una bona via per començar a iniciar-se. Per ser montserrat, les xapes estan molt juntes, i pels que ens iniciem, i en fa força por quan un xapa allunya, si les xapes estan juntetes tenim menys inseguretat.

Jo he disfrutat molt amb aquesta via i amb la companya d'escalada (també és algo important per passar-ho bé) i la recomano a aquells escaladors que volen començar a tastar la via llarga.

Guillem dijo...

Ei Laies!
jeje enhorabona per la via i pel que significa!
jo també la tinc pendent! a veure si m'animo aviat...
un petunashu