lunes, 21 de mayo de 2007

Ítaca, Ports

Ítaca, Moles del Don, Ports de Besseit, 140m, V

Material: 12 cintes (bàsicament pel penúltim llarg q és de 50m). Via reequipada amb parabolts.
La inscripció a peu de via estava en una pedreta que s'ha desenganxat i ara es veu regular... es pot llegir només "It" "V+".
La ressenya que portaven marcava els graus: V, IV+, IV+, III. En el 1r llarg ja vam dubtar si ens haviem equivocat de via, però no!. El primer llarg comença amb 2 parell de passos finets finets.... però ben assegurats. Prohibit caure abans de xapar la 3a, ja que toques terra. :-SS La resta del llarg té alguns passos durs per ser V! :-O i no tots ben xapats... hi ha algun pas que has de fer per arribar a xapar i la darrera assegurança la tens uns metres per sota els peus!.
La resta de llargs tampoc no tenen despredici, je,je,je IV+ però alguns amb panxetes en les que has de pujar força peus i les pans no es que siguin bústies que diguem!
Per baixar vam rapelar la via, ja que totes les reunions tenen 2 parabolts amb argolla i a més a més un darrer parabolt pel reenviament.
En resum... una via molt bonica, continuada i equipada... això sí... compteu que els graus són una mica més durs del que posa al llibre dels Ports.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei Lai!
Molt bona via l'Itaca... potser la vaig fer fa un parell d'anys... amb la Lu... si no recordo malament...
Petonets!

Llorenç dijo...

Ep!!!! aquesta m'agrada! be, estaveu al meu poble clar!!!je je je! tens raó amb lo del grau! sobretot a la part dels estrets! Espero que també us agradés Horta!!!

Felicitats per les ganes de fer km cap al sur!