lunes, 23 de noviembre de 2009

La cosa nostra, Roca dels Arcs

La cosa nostra, 6a+/Ae, 170m, Roca dels Arcs, Vilanova de Meià

Material: 10 cintes, bagues per sabines, estreps, camalot del nº1, i algun alien petit pel darrer llarg (verd).
L’inici de la via és fàcilment localitzable pq són spits de color vermell. El 1r llarg és una travessa cap a la dreta sobre roca vermellosa. Tot i que marca 6a és fa bé ja que té canto i és molt bonic.
Primer llarg

El 2n llarg comença amb 3 passos d’Ae, també d’espits vermells, és la típica panxeta vilanovina. Després ja amb bon canto, surt de l’estrep i enxampes un parabolt. Aquest llarg és d’aquells típics de molt canto però verticals (V+).
Sortida en lliure de l'inici del 2n llarg. El 3r llarg és el clau (6a+). És un llarg bastant mantingut amb algun pas de placa una mica més fi, però ben assegurat amb parabolts. És la roca més punxosa que mai he agafat a Vilanova!. Boníssim llarg. A la guia posa que el grau és obligat, no ens ho va semblar. El 4rt llarg comença amb una placa assegurada amb un spit, després un clau i de nou un espit. Aquesta placa també és de canto gran. A la meitat, el llarg ja perd continuïtat i la roca deixa de ser tant bona. El darrer llarg té la roca bastant trencada, una llàstima perquè aquesta és un via de canto per gaudir, i aquest darrer llarg et deixa amb una mica de mal gust. El llarg té tres espits (algun no es veu). És un llarg d’uns 50m i molt discontinuo, vam col·locar alguna cosa, de totes maneres és un llarg per anar a poc a poquet mirant bé on t’agafes.

Via recomanable per passar un dia tranquil i divertit.

10 comentarios:

Llorenç dijo...

Bones!! quan temps sense saber res de volsatres! sembla guapa la via! com va d'alejes?? je je je, es pot completar be l'equipament? ara ja hi deu fer molta calor!!

Felicitats!

Atori dijo...

Eissss Llorenç,
la via es super guapa !! l'equipament just per no passar gens de por i a mes es deixa equipar molt be, però ja et dic que està gairabé com una via esportiva!!.

Del temps... ni fred ni calor, temperatura confort =D

Sobre lo del temps sense piar, la veritat es que en post futurs explicarem cosetes .....

=D

Atori

XICU dijo...

Ben tornats!
Ja tinc ganes de saber les aventures pel yankie!

Xavier Sanchez dijo...

Benvinguts!!!

Està molt bé les piades de Vilanova, però volem les de Yosemite!!!
Una abraçada frikis!!!

Xavi,Aina i Eli

Mingo dijo...

Ostras quina sorpresa més agradable, pensava que havieu plegat els estris, però pel comentari que veig per aki es que heu estat fent molta feina per Yosemite.
Esperem les vostres piades.
Salut parella

makoki dijo...

Rancios, mas que rancios, unos desustanciaos es lo que sois...
Sos pegáis casi mes y medio pol yanki y me venís ahora con piaditas de no se que vía de Vilanova...
Anda que ya os vale. Contentos me teneis...

edunz dijo...

epa, bona via. No se si és que han afegit alguna cosa però al primer llarg hi ha un pas de flanqueig difícil i a autoprotegir-se, per mi el més compromès de la via... i del que no dieu res, o és que heu tornat molt forts!
records!

Atori dijo...

Jajajajaja, gracias a todos por vuestros comentarios...

Xicu, Xavi y Eli ... sobre el Yanki, en breve empezaremos a piar algunas vias que hemos escalao.. pero sinceramente no hemos escalado nada del otro mundo... :D

Mingo, ya ves, los caminos del Sr. son misteriosos.... jejejeje de momento los pies de gato siguen en la mochila y no colgados =D

Makoki no te me pongas vellaco hombre, un tío curtido como tu no se puede poner nerviouso tan pronto hombreton!!, jajaja eres un crak, en breve, en breve, por cierto esta vía es una caña...

Edu, la verdad es que no recordamos ningún paso de autoprotección en el 1er largo, el inicio era algo duro y justo para chapar el último espit un poco rar, pero Laia lo solucionó de maravilla sin problemas, y te aseguro que no hemos venido precisamente fuertes del yanki, aquello es otra history!!

abraçades a tots i totes =P

susi dijo...

uaaalaaa i las piadas del viatge??????????????????????? VOLEM SABER!!!!!!!! jejejjejej una abraçada gegant , teniem moltes ganes de tornar a llegirvos!!

Lai dijo...

eisssss!! qtal??
Llorenç, sobre els alejes, lo normal a Vilanova. Si es vol si q es poden posar aliens entre xapes.
Edu, el primer llarg té un pas més fi al penúltim spit i com dius és en flanqueig, de totes maneres el seguro el tens més o menys a prop i si no veus el pas a la 1a és senzill desfer els pasos.
Mingo, res de res de penjar els estris, estem fanàtics com sempre!! :)
Ja us anirem posant coses del ianqui, de fet, acabem de penjar una piada... ha estat super xuloooo!! vull tornarrrrr!!! :)
Susi, t'escric!!

una abraçada!!