jueves, 7 de junio de 2007

Chooper, Riglos

Chooper, Pisón, Riglos, 150m, 6b, vía equipada.

Vía equipada con spits y parabolts.
Todas las reus son rapelables.
Material: 8 cintas + reunión.
En 5 largos se planta en medio del pisón...
La verdad es q tengo poco que decir de esta vía, sólo que el grado me pareció bastante obligadillo. De nuevo una escalada atlética de panzas y más panzas.
En el último largo, el 6b es un solo paso y bien asegurado (el seguro se mueve tela... :-OO )
Íbamos con la calma, nos esperamos en un R a que una cordada de 3 rapelara... y bueno, los 2 últimos largos de la vía, lloviendo... bufff y vaya la que cayó en un momento. Si puedo ya pondré alguna fotillo, ya que fue impresionante ver como bajaba el agua de la cima de la Visera.

5 comentarios:

charlie dijo...

El otro día, siguiendo tu blog, fuimos a la "Festa del Paca" del Peladet. Gracias por la perfecta info! Casi me impresionó mas rapelar la Destellos...vaya viote...quien pudiera subirse por ahí, eh!
¿Que ha pasado con ese espolon del Fire, que no veo la piada?

Lai dijo...

:-))) nosotros también le echamos el ojo a la destellos! :-DDD
La Festa del Paca me encantó, y a ti? pensaba ade+ q sería + difícil! :-))
El espolón del Fire... bueno... a parte de las previsiones regulares ando floja y regulín de coco... así que ahí esta... :-)))

Anónimo dijo...

Hola Lai! He donat en el teu blog per casualitat, estava buscant ressenyes de riglos i, quina gràcia!! començo a llegir i dic...tot això em sóna...jeje! Nosaltres també estavem a la mateixa via, vam coincidir a una reunió ja quan l'aigua apretava bastant. Saludets i bones escalades!!

Lai dijo...

:-)))) eiiss ja m'enrecordo!! q petit és el món (dels escaladors), no?? com us van anar les vacances? vau estar per piris,oi?

Anónimo dijo...

Docs tia, així així, l'aigua ens va perseguir. Al dia següent a Riglos també va ploure. Després al Midi, estavem fent la sudest clàssica, i vam haver de baixar per l'aigua, i teniem plans d'anar a Ordesa i a les agulles d'Ansabere però a la fi vam dessistir (no paraven de donar pluges). Conclusió: dels projectes clàssics ben pocs i de deportiva més de la prevista. Però be, en aigua i tot: què bé s'està de vacances!! jeje!!